Frend Digital AS
St. Olavs gate 27, 0166 Oslo

(+47) 24 02 20 27
hei@frend.no

Frist: fortløpende

Søk her ↓

Team Lead - Cloud

Frend vokser og vil ha deg som liker problemløsning og utvikling av andre, med oss på laget. Hvis du i tillegg har god teknisk forståelse og får energi av en hverdag med mange baller i luften, er sjansen stor for at du vil trives i rollen som vår nye teamleder!

Hvem er Frend?

Du har ikke nødvendigvis levd under en stein hvis du ikke vet hvem vi er. Det er ikke mer enn et par år siden vi gikk fra å være en startup med 12 ansatte - til å bli en scaleup med store vekstambisjoner. I dag er vi 27 teknologer og strateger som elsker å jobbe med teknologi, forretning og mennesker, aller helst kombinert!

Vi er tech-konsulenter som setter sammen og tar vare på den digitale verktøykassen små og mellomstore bedrifter trenger, for at de skal kunne gjøre det de kan best. I Digital Workplace er samhandlingsverktøy fellesnevneren, og vi jobber grundig i alle deler av prosessen, fra behovskartlegging og oppsett av arkitektur - til implementering av løsninger som Google Workspace, Microsoft 365 og Asana. Vi jobber alltid i team - som oftest fra kontoret i St. Olavs gate 27.

Hva blir din jobb som teamleder?

Det viktigste du gjør er å sørge for at teamet ditt har det bra på jobb og at de har det som skal til for å skape verdi for Frend og kundene våre. Uansett hvordan du velger å løse den utfordringen, vil du touche innom personalansvar, karriereutvikling og oppfølging, samt prosjektledelse, salg og kundearbeid. Du vil få god støtte fra avdelingsleder for Digital Workplace (som også blir din nærmeste leder) og resten av ledelsen.

Hvem vil lykkes hos oss?

Hvis det du har lest til nå får deg til å tenke; JA, dette har jeg lyst til - da er i hvert fall den viktigste boksen tikket av. I tillegg tror vi det er en fordel dersom du har 3-5 års bransjeerfaring, gjerne som teknisk rådgiver eller teamleder innenfor digital samhandling, IT eller teknologi, slik at du kan ta med deg det viktigste du har lært og gjøre Frend enda bedre!

Vi er overbevist om at de som trives på jobb har større forutsetninger for å lykkes. Derfor tilrettelegger vi for nettopp det, både gjennom faglige og ikke-faglige initiativer. Noen ganger drar vi på workation for å bli inspirert, få et avbrekk fra hverdagen og ha det gøy med teamet. Dette i tillegg til et årlig kick-off! Hvis du trenger energipåfyll i løpet av arbeidsdagen oppfordrer vi til å ta et avbrekk og trene (gratis) i nabobygget eller gå deg en tur i Slottsparken. I tillegg er vår erfaring er at en runde kanonball er en perfekt avkobling fra en tidvis hektisk hverdag. Derfor oppfordrer vi alle våre ansatte til å være med på felles gymtime i nabobygget annenhver uke.

« Jeg drives av å snakke med folk, identifisere behov og finne løsninger med hjelp av teknologi. Vi jobber med moderne teknologi og har stor tillit hos kundene våre. Sånt blir det resultater av. »

Lucas, Business Analyst

Søknadsfrist: 31. mars, men vi oppfordrer deg til å søke asap!

Kontakt

Magnus Mysen Holm

Leder for plattformer

913 97 895

magnus@frend.no