Frist: fortløpende

Søk her ↓

Nyutdannet 2024

Har du interesse for teknologi og er nyutdannet våren 2024?

Vi starter prosessene for rekruttering av nyutdannede 2024 etter nyttår, men send gjerne inn søknad allerede nå dersom du tenker vi er en match for deg!

Hvem er Frend?

Vi er rundt 30 teknologer, utviklere og strateger som elsker å jobbe med teknologi, forretning og mennesker, aller helst kombinert.

Selv om våre to avdelinger (Digital Workplace og eCommerce) jobber med forskjellige kunder og tjenesteområder, sitter vi som oftest sammen på kontoret i St. Olavs gate 27. Vi føler sterk tilhørighet til arbeidsplassen vår og gjør mye sosialt på tvers av avdelingene.

I arbeidshverdagen hjelper Digital Workplace små- og mellomstore bedrifter med hvordan de kan samhandle og jobbe effektivt ved å utnytte potensialet som finnes i moderne teknologi, mens eCommerce lager vi nettbutikker for spennende fashionbrands.

Hvordan er hverdagen som nyutdannet i Frend?

Som nyutdannet vil du jobbe med moderne teknologi og spennende oppgaver fra dag én. Du vil bli kjent med og bidra i ulike faser av et prosjekt, avhengig av din kompetanse og dine interesser. Vi er ikke redd for å gi deg utfordringer og ansvar tidlig, og vil sørge for at du alltid har et godt team i ryggen som du kan støtte deg på og sparre med.

På Digital Workplace har vi alt fra teknologer med dyp IT-kompetanse, til økonomer og orginisasjonspsykologer. På eCommerce er de fleste utviklere, noen er selvlærte, andre har utdannelse. Vi kjenner godt til verdien av å jobbe tverrfaglig og vil legge til rette for at du utvikler deg innenfor fagfeltet du interesserer deg for, enten det er tech- eller prosessrettet.

I videoen under snakker Celine, konsulent på Digital Workplace (tidligere Cloud), om sitt første år i Frend.

Hvorfor velge Frend?

Vi er overbevist om at de som trives på jobb har større forutsetninger for å lykkes. Derfor tilrettelegger vi for nettopp det, både gjennom faglige og ikke-faglige initiativer. Noen ganger drar vi på workation eller konferanser for å bli inspirert, få et avbrekk fra hverdagen og ha det gøy med teamet. Dette i tillegg til et årlig kick-off!

Hvis du trenger energipåfyll i løpet av arbeidsdagen oppfordrer vi til å ta et avbrekk og trene (gratis) i nabobygget eller gå deg en tur i Slottsparken. I tillegg er vår erfaring at en runde kanonball er en perfekt avkobling fra en tidvis hektisk hverdag. Derfor oppfordrer vi alle våre ansatte til å være med på felles gymtime annenhver uke.

‘ Jeg drives av å snakke med folk, identifisere behov og finne løsninger med hjelp av teknologi. Vi jobber med moderne teknologi og har stor tillit hos kundene våre. Sånt blir det resultater av.  ’

Lucas, Business Analyst

Er dette deg?

  • Du blir ferdig med en bachelor- eller mastergrad innen teknologi, informatikk, informasjonsteknologi, økonomi, strategi, organisasjonspsykologi, IT eller lignende våren 2024

  • Du er allsidig og glad i å jobbe variert

  • Du liker å jobbe i krysningspunktet mellom forretning, teknologi og menneske

  • Du har en interesse og nysgjerrighet for moderne teknologi

Kontaktperson

Anette Buseth

People & Talent

412 57 688

anette@frend.no