Frist: fortløpende

Søk her ↓

Tech-konsulent Digital Workplace

Er du en allsidig teknolog som vil hjelpe våre kunder på Digital Workplace med å utnytte potensialet som finnes i moderne teknologi? Liker du å jobbe i skjæringspunktet mellom forretning, teknologi og mennesker? Da kan det hende Frend er stedet for deg!

Hvem er Frend?

Du har ikke nødvendigvis levd under en stein hvis du ikke vet hvem vi er. Det er ikke mer enn et par år siden vi gikk fra å være en startup med 12 ansatte - til å bli en scaleup med store vekstambisjoner. I dag er vi rundt 30 teknologer og strateger som elsker å jobbe med teknologi, forretning og mennesker, aller helst kombinert!

Hvordan blir din hverdag som teknolog i Frend?

Som teknolog i Frend vil du jobbe sammen med et tverrfaglig team for å hjelpe små og mellomstore bedrifter. I Digital Workplace er samhandlingsverktøy fellesnevneren, og vi jobber grundig i alle deler av prosessen, fra behovskartlegging og oppsett av arkitektur - til implementering av løsninger. Vi er ikke bundet til én spesifikk teknologistack, men jobber mye med teknologier som Microsoft 365, Azure, generativ AI, no-code, integrasjoner og andre skyplattformer. I Frend jobber vi alltid i team, ofte med 2-4 prosjekter samtidig - som oftest fra kontoret i St. Olavs gate 27.

Vi er overbevist om at de som trives på jobb har større forutsetninger for å lykkes. Derfor tilrettelegger vi for nettopp det, både gjennom faglige og ikke-faglige initiativer. Noen ganger drar vi på workation for å bli inspirert, få et avbrekk fra hverdagen og ha det gøy med teamet. Dette i tillegg til et årlig kick-off! 

Hvis du trenger energipåfyll i løpet av arbeidsdagen oppfordrer vi til å ta et avbrekk og trene (gratis) i nabobygget eller gå deg en tur i Slottsparken. I tillegg er vår erfaring at en runde kanonball er en perfekt avkobling fra en tidvis hektisk hverdag. Derfor oppfordrer vi alle våre ansatte til å være med på felles gymtime i nabobygget annenhver uke.


For å trives i rollen tror vi at du:

 • har god teknisk forståelse og evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger

 • har 1-2 års erfaring fra lignende rolle 

 • har erfaring med Microsoft 365 og andre skyplattformer

 • har erfaring eller interesse for no-code og generativ AI 

 • kunne tenke deg å lære mer om skyplattformer, no-code og generativ AI

 • har god forretningsforståelse og et “business mindset” 

 • liker en variert hverdag med høyt tempo

‘ I Frend er vi ikke låst til en leverandør, så vi får muligheten til å jobbe med det nyeste av teknologi hver eneste dag. ’

– Sebastian, Team Lead

Andre som trives hos oss har utdannelse eller erfaring innen:

 • Data- eller kommunikasjonsteknologi 

 • Konsulentbransjen

 • Økonomi

 • Informasjonsteknologi 

 • Dataingeniør 

 • Lignende bransje og tjenesteområder

Høres dette ut som noe for deg?

Søk på stillingen ved å trykke på søk her nederst på siden. Skriv kort om din motivasjon for rollen som rådgiver i Frend, samt last opp CV og vitnemål. 

Søknadsfrist: Snarest

Lurer du på noe rundt stillingen eller har andre spørsmål, kan du ringe Anette på 41 25 76 88‬ eller sende e-post til anette@frend.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!I mellomtiden, sjekk gjerne ut vår hjemmeside eller følg oss på Linkedin, Instagram eller Facebook.

Anette Buseth

People & Talent

412 57 688

anette@frend.no