Frist: fortløpende

Søk her ↓

Frontend-utvikler

Er du en frontend-utvikler med interesse for ecommerce? Vi ser etter et nytt tilskudd til gjengen som utvikler nettbutikkene til blant annet Holzweiler og byTiMo.

Hvem er Frend?

Det er ikke mer enn et par år siden vi gikk fra å være en startup med 12 ansatte, til å bli en scaleup med store vekstambisjoner.  I dag er vi rundt 30 teknologer, utviklere og strateger som elsker å jobbe med teknologi, forretning og mennesker, aller helst kombinert!

I dag består eCommerce av et team på fem utviklere og to rådgivere, men vi har plass til flere og vil gjerne ha med deg!


Hvordan blir din hverdag som frontend-utvikler i Frend?

Som utvikler i Frend, vil du og teamet jobbe med moderne headless-teknologi som Next.js for å utvikle raske og brukervennlige nettbutikker for noen av Norges mest ambisiøse fashionbrands. Vi samarbeider med dyktige designpartnere og leverandører, og legger sjelen vår i at nettbutikkene vi leverer alltid er 10/10. Kontoret vårt i St. Olavs gate 27 er hovedbasen, og der vi bruker mesteparten av tiden vår, men noen ganger drar vi på besøk til våre kjære kunder og samarbeidspartnere for å bygge relasjon og få enda bedre innsikt i hva de ønsker og trenger. 

Vi er også overbevist om at de som trives på jobb har større forutsetninger for å lykkes. Derfor tilrettelegger vi for nettopp det, både gjennom faglige og ikke-faglige initiativer. Noen ganger drar vi på seminarer for å bli inspirert, få et avbrekk fra hverdagen og ha det gøy med teamet. Andre ganger drar vi hjem til en av oss og spiller brettspill etter jobb, eller tar en runde på gokartbanen. 

Hvis du trenger energipåfyll i løpet av arbeidsdagen oppfordrer vi til å ta et avbrekk og trene (gratis) i nabobygget eller gå deg en tur i Slottsparken. I tillegg er vår erfaring at en runde kanonball er en perfekt avkobling fra en tidvis hektisk hverdag. Derfor oppfordrer vi alle våre ansatte til å være med på felles gymtime i annenhver uke.


For å trives i rollen tror vi at du:

 • først og fremst, blir gira av det du har lest så langt 

 • har interesse for moderne teknologi og evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger

 • har forståelse eller interesse for design

 • har minimum 1-3 års erfaring med frontend-utvikling 

 • har erfaring med React og JavaScript eller TypeScript

 • har HTML og CSS i fingerspissene

 • er omgjengelig og glad i jobbe med mennesker 

 • liker en variert hverdag med høyt tempo 

‘ Frend er som navnet tilsier et utrolig hyggelig sted å jobbe. Det er høyt fokus på kompetanseheving, og store muligheter for å spesialisere seg i det du ønsker å bli god på ’

Filip Johansen, Utvikler

Andre som trives hos oss har erfaring med, eller interesse for:

 • eCommerce og fashion-bransjen 

 • Storyblok, Sanity eller andre Headless CMS

 • SEO, analyse, performance, universell utforming og GDPR

 • andre JavaScript-rammeverk som Vue, Svelte, Angular etc.

Høres dette ut som noe for deg?

Søk på stillingen ved å trykke på søk her nederst på siden. Skriv kort om din motivasjon for rollen som rådgiver i Frend, samt last opp CV og vitnemål. 

Søknadsfrist: Snarest

Lurer du på noe rundt stillingen eller har andre spørsmål, kan du ringe Anette på 41 25 76 88‬ eller sende e-post til anette@frend.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg! I mellomtiden, sjekk gjerne ut vår hjemmeside eller følg oss på Linkedin, Instagram eller Facebook.

Kontaktperson

Anette Buseth

People & Talent

412 57 688

anette@frend.no