No-code

Raskere, enklere og billigere enn tradisjonell kode.

Visste du at…

… kun 1% av verdens befolkning kan kode. Med no-code kan alle bygge

… 70% av all utvikling vil være gjort med no-code innen 2025? (Gartner)

… 45% av alle prosesser kan automatiseres med dagens teknologi? (McKinsey)

Så hva er no-code?

I all enkelhet gir low- og no-code-verktøy folk mulighet til å utvikle applikasjoner og automatisere oppgaver, prosesser og hele arbeidsflyter, uten å kode.

Ferdigbygde moduler, grafiske verktøy og drag-and-drop funksjoner gjør det radikalt raskere, enklere og billigere å skape skreddersydde løsninger som tidligere var forbeholdt programmerere.

No-code blir ofte snakket om som det nye Excel og kompetanse innenfor området er i ferd med å bli like viktig som å kunne Excel.

Det er faktisk et paradigmeskifte!

Konkrete eksempler

Automatisere en oppgave
Automatisere en prosess
Bygge en app
‘ Jeg vil spesielt trekke fram menneskene hos Frend, de er flinke, tålmodige og tilpasser seg oss i en svært hektisk hverdag. Anbefaler Frend på det sterkeste. ’

Arnstein Stamnes, Direktør Eiendomsdrift i Mustad Eiendom

Kode og no-code spiller på lag

I stedet for å tenke på tradisjonell utvikling og no-code utvikling som konkurrenter bør man se etter synergier. Make forklarer at styrkene til no-code er å bygge prototyper, integrere forretningsapplikasjoner og skape product-market fit, mens tradisjonell utvikling komplementerer no-code sine restriksjoner og tilbyr bedrifter større fleksibilitet i utvikling.

Økt innovasjonstakt

Fordi det er så mye raskere, enklere og billigere muliggjør no-code helt nye former for innovasjon. Risikoen blir lavere og man kan mye enklere skape en MVP man kan teste internt og eksternt. Noen ganger kan man til og med gå til markedet med en no-code-app.

‘ The future of coding is no coding at all" ’

Chris Wanstrath, CEO i GitHub

Vår prosess

Uansett om dere ønsker å utnytte mulighetene i en plattform dere allerede har, eller ønsker hjelp til valg av plattform eller automatisering av en enkelt prosess, så er prosessen ganske lik:

  1. Kartlegge behov i en Frendly Workshop

  2. Foreslår løsning og prosess

  3. Utvikle og implementere

  4. Lære opp alle ansatte

  5. Forvalte og forbedre

La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

913 97 895

magnus@frend.no