Bli kjent med Frend

Menneskene i Frend er gode problemløsere. Vi sitter ikke plassert ute hos kundene våre over lengre tid, men er tett på, løser utfordringer og ser muligheter.

Vi er opptatt av at våre ansatte skal jobbe med det de brenner for, utvikle seg, og ha det gøy med kollegaer. Her får du se litt mer om hva de selv sier om hvordan det er å jobbe i Frend.

eCommerce

Er du utvikler og på jakt etter utfordringer og påvirkningskraft? Hos oss får du bygge neste generasjons nettbutikker og hjelpe ambisiøse merkevarer å vokse med topp moderne teknologi.

  Les mer
Digital Workplace

Er du interessert i samspillet mellom forretning, teknologi og mennesker? Hos oss får du jobbe med moderne teknologi og skape gode løsninger som faktisk blir brukt.

  Les mer
Service

Har du gode kommunikasjonsferdigheter, er flink med mennesker og interessert i teknisk problemløsning? Vi ser etter deg som vil være med på å forme kundeopplevelser og gode relasjoner.

  Les mer

‘ Dyktige team, moderne teknologi og fokus på kunnskapsdeling mener vi er oppskriften. Og vi har prosjektene som beviser det. ’

Martin Fossedal Bjørnstad, Daglig leder

Noen utvalgte prosjekter: