Frend Digital AS
St. Olavs gate 27, 0166 Oslo

(+47) 24 02 20 27
hei@frend.no

Vi skal skape den arbeidsplassen andre drømmer om. Et sted du jobber med moderne teknologi og bransjens flinkeste folk.

Vi drives av gode ideer, ikke konforme tradisjoner.

Så lenge vi tar informerte og gjennomtenkte valg trenger vi aldri være redde for å åpne nye dører og løfte på ukjente steiner. Vi er nysgjerrige fordi vi vet at de beste ideene og løsningene fremdeles er uoppdaget. Det å jobbe i team gir oss mot til å gripe de mulighetene den teknologiske utviklingen gir oss.

.dev

Er du utvikler og har lyst til å være med å realisere nettbutikker, systemer, og webapplikasjoner fra start til slutt? Ønsker du å utfordre deg selv, dine kollegaer og våre kunder, og være med på å påvirke metoder, prosesser og egen arbeidsdag?

Les mer
Cloud

Har du forståelse for forretning, teknologi og mennesker? Er du god på digitale plattformer og ønsker å jobbe med moderne teknologi, for kunder som utfordrer og sammen med dyktige folk? Vil du å være med å forme din egen arbeidsplass og et selskap i sterk vekst?

Les mer
Service

Har du gode kommunikasjonsferdigheter, flink med mennesker og interessert i teknisk problemløsning? Vil du være med å forme kundeopplevelser og gode relasjoner?

Les mer
“Fra konsulent til Frend – bli med på å løsrive bransjen fra konforme tradisjoner og statiske løsninger. Dyktige team, moderne teknologi og fokus på kunnskapsdeling mener vi er oppskriften, og vi har prosjektene som beviser det.”

Martin Fossedal Bjørnstad, Daglig leder

Noen utvalgte prosjekter

Å jobbe hos oss