Fra konsulent til Frend

Hos Frend jobber vi for å skape arbeidsplassen du alltid har drømt om. Et sted du føler deg hjemme, jobber med inspirerende og flinke folk, samt får utvikle solid og moderne teknologi.
Vi drives av gode idéer, ikke konforme tradisjoner, og vet at de beste idéene og løsningene fremdeles er uoppdaget. I små tverrfaglige team får du muligheten til å påvirke hvordan vi jobber og blir inkludert fra start til slutt.
eCom

Er du utvikler og på jakt etter utfordringer, påvirkningskraft og gode kollegaer? Hos oss blir du hørt, og får muligheten til å realisere nettbutikker, systemer og webapplikasjoner fra start til slutt.

  Les mer
Digital Workplace

Er du interessert i samhandlingen mellom forretning, teknologi og mennesker? Hos oss får du muligheten til å forme din egen arbeidsplass og et selskap i sterk vekst.

  Les mer
Service

Har du gode kommunikasjonsferdigheter, er flink med mennesker og interessert i teknisk problemløsning? Vi ser etter deg som vil være med på å forme kundeopplevelser og gode relasjoner.

  Les mer

Frend for en kveld

Nysgjerrig på en karriere som IT-konsulent?

Nylig arrangerte vi «Frend for en kveld» – vårt aller første studentarrangement, der studentene fikk prøvd seg som konsulenter i IT-bransjen.

‘ Dyktige team, moderne teknologi og fokus på kunnskapsdeling mener vi er oppskriften. Og vi har prosjektene som beviser det. ’

Martin Fossedal Bjørnstad, Daglig leder

Noen utvalgte prosjekter.

Å jobbe hos oss