Fra konsulent til Frend

Hos Frend jobber vi for å skape arbeidsplassen du alltid har drømt om. Et sted du føler deg hjemme, jobber med inspirerende og flinke folk, samt får utvikle solid og moderne teknologi.
eCom

Er du utvikler og på jakt etter utfordringer, påvirkningskraft og gode kollegaer? Hos oss blir du hørt, og får muligheten til å realisere nettbutikker, systemer og webapplikasjoner fra start til slutt.

  Les mer
Digital Workplace

Er du interessert i samhandlingen mellom forretning, teknologi og mennesker? Hos oss får du muligheten til å forme din egen arbeidsplass og et selskap i sterk vekst.

  Les mer
Service

Har du gode kommunikasjonsferdigheter, er flink med mennesker og interessert i teknisk problemløsning? Vi ser etter deg som vil være med på å forme kundeopplevelser og gode relasjoner.

  Les mer

Å jobbe hos oss

Studentarrangementer

Nysgjerrig på en karriere i Frend?

To ganger i året åpner vi kontoret for studenter. Målet er at studentene skal bli bedre kjent med tech-bransjen og Frend. Vi håper å se deg neste gang!

‘ Dyktige team, moderne teknologi og fokus på kunnskapsdeling mener vi er oppskriften. Og vi har prosjektene som beviser det. ’

Martin Fossedal Bjørnstad, Daglig leder

Noen utvalgte prosjekter: