Frend Digital AS
St. Olavs gate 27, 0166 Oslo

(+47) 24 02 20 27
hei@frend.no

Om oss

Vi brenner for samspillet mellom forretning, teknologi og mennesker.

Vi skaper og forvalter digitale løsninger for små og mellomstore bedrifter. Siden oppstart i 2012 har vi hatt som mål å være en helhetlig, langsiktig og strategisk teknologipartner.

Sånn jobber vi

Bredden er vår spiss

Vi har et bredt tjenestespekter spisset mot små og mellomstore bedrifter. Som partner er vi tett på, søker å forstå våre kunders behov, setter oss inn i utfordringer og ser muligheter. Sammen lykkes vi digitalt.

Vi ser helheten, forstår samspillet og har kontroll på detaljene

Menneskene i Frend er gode problemløsere. Vi jobber i tverrfaglige team som sikrer helheten og detaljene.

En god teknisk løsning sikrer et godt samspill mellom forretning, teknologi og mennesker — og er en løsning som faktisk blir brukt.

En langsiktig partner som tar ansvar fra A til Å

Vi mener det er viktigere å skape verdi over tid enn å levere kjapt her og nå. Derfor leverer vi alt fra rådgivning, design, utvikling og implementering til drift og support.

Vi kaller det å å være en partner fra A til Å.

Prosjekter

Vi jobber med et bredt spekter av teknologier og plattformer, for virksomheter i de fleste bransjer. Felles for våre kunder er et ønske om å bruke teknologi til å skape en bedre og mer effektiv hverdag.

Våre løfter

Strategiske

Vi jobber alltid med mål om å skape langsiktig verdi.

Helhetlige

Ved å heve blikket og tenke helhetlig skaper vi verdifulle og varige løsninger.

Uavhengige

Vi velger alltid teknologien og plattformene som er best for å løse kundens behov.

Moderne

Vi jobber kun med moderne og fremtidsrettet teknologi, primært skybasert.

Teknologisterke

Våre folk er lidenskapelig opptatt av teknologi, både på jobb og på fritiden.

Sympatiske

Både våre kunder og våre ansatte skal ha det bra når de jobber med Frends.

Samfunnsansvar

Hvorfor er samfunnsansvar viktig for oss?

Svaret på det er enkelt. Vi tror alle må bidra for skape et bedre samfunn og en bedre verden. FNs bærekraftmål kan ikke kun løses på makronivå. Vi må alle ta vår del av ansvaret.

I Frend er vi bevisste og tenker bærekraft i alt vi gjør. Som teknologipartner etterstreber vi helhetlige og langsiktige løsninger, og vi velger alltid kvalitet fremfor kvantitet.

Vi forsøker å hele tiden se fremover og også inkludere fremtidige behov i våre løsninger. Dette gir også mer verdi for kundene våre. Nedenfor finner du eksempler på det vi gjør.

Grønn teknologi

Vi velger grønn hosting, benytter maskinvare og teknologi som varer og tenker langsiktig i alt vi gjør. Uten at det skal gå på bekostning av effektivitet og funksjonalitet, forsøker vi alltid å reparere fremfor å kjøpe nytt, og vi resirkulerer alt elektrisk avfall. Kan vi redusere strømforbruket ved å skrive mer effektiv kode? Det tror vi, og det gjør vi!

Kunder og leverandører

Vi vurderer alle våre leverandører og kunder sin ansvars- og miljøprofil. Det er viktig for oss å samarbeide med andre som har gode verdier og som også kan gjøre oss bedre.

Grønne hverdagsvalg

Med lokaler i Oslo sentrum har vi kort vei til de fleste kunder, og vi har sykler, elsykler og sparkesykler som brukes flittig av våre ansatte. Som ansatt i Frend kan du ikke forvente fasjonable firmaturer til Saint-Tropez, men vi koser oss maks med kortreiste og innholdsrike opplevelser i vårt eksotiske land. På kontoret har vi selvfølgelig kildesortering og jobber med å minimere avfall. Vi har i løpet av 2022 begynt å servere vegetarmat som standard på våre arrangementer.

Mangfold

I Norge har vi allerede et stort mangfold og vi beveger oss mer og mer mot et spennende og flerkulturelt samfunn. I Frend har vi høye krav til våre kollegaer og ansetter alltid mennesker på bakgrunn av faglig kompetanse, kommersiell forståelse og mellommenneskelige evner. Frend skal være en inkluderende arbeidsplass med plass til ulike mennesker som kan inspirere og utfylle hverandre. Vi tror at vi har mye å lære av folk med ulik bakgrunn, både faglig og personlig, og at ulikheter gjør oss bedre og sterkere sammen.

Miljøfyrtårn

Vi er sertifisert miljøfyrtårn. Miljørapport gjøres tilgjengelig ved forespørsel.

La oss ta en prat!

Vi er alltid interessert i å bli kjent med nye folk, partnere og kunder.

hei@frend.no

24 02 20 27