Kurs: Generativ AI for bedrifter

Vi arrangerer kurs på flere nivåer – både for nybegynnere, og de som allerede har en del erfaring.

01 - Nybegynner: Forstå og kom i gang med generativ AI

Du trenger ingen forkunnskap om generativ AI eller ha avansert teknisk kompetanse for å delta på dette kurset. Målet er å gi deg en generell forståelse av hvordan du kan utnytte mulighetene i systemer du allerede bruker i dag, og vise enkle funksjoner i kjente programmer.

Pris: 2 500,- per person

Innhold i kurset

02 - Viderekommen: Skap verdi med generativ AI

Dette kurset er tilpasset deg som allerede kjenner til generativ AI, men som ønsker å vite hvordan man gir AI gode instrukser. Dette kalles prompt engineering, og er kritisk for å oppnå gode resultater. Etter kurset vil du ha bedre forståelse for ulike prompting-teknikker, og hvordan ta de i bruk for å få svarene du trenger.

Pris: 2 500,- per person

Innhold i kurset

03 - Ekspert: Avansert generativ AI

Ekspertkurset passer godt for deg som har god erfaring med generativ AI, og ønsker å lære deg hvordan du tilpasser egne verktøy basert på dine data. Her tilbyr vi høy grad av skreddersøm, og tilpasser kurset slik at du får konkrete tips og gode løsninger basert på dine forretningsbehov.

Pris: 5-10 000,- per person

Innhold i kurset

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt
‘ I min rolle som ansvarlig for AI-utvikling hos Bryn Aarflot, er jeg imponert over hvordan Frend har revolusjonert vår tilnærming til teknologi.  ’

Sebastian Stigar, Attorney-at-law, Partner

Kursholdere

Bilde av person

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

Victoria Simensen

Konsulent

Arne Berg

Konsulent