Kurs: Generativ AI for bedrifter

Våre kurs er spesielt utviklet for bedrifter som ønsker dypere innsikt i hvordan generativ AI kan effektivisere og forenkle arbeidshverdagen. Vi tar utgangspunkt i deres forretningsområde og arrangerer kurs på flere nivåer – både for nybegynnere, og de som allerede har en del erfaring.

‘ Det var både nyttig, bevisstgjørende og hyggelig på samme tid ’

Vegard Fløtre, Prosjektleder i Advokatforeningen

01 - Nybegynner: Forstå og kom i gang med generativ AI

Du trenger ingen forkunnskap om generativ AI eller ha avansert teknisk kompetanse for å delta på dette kurset. Målet er å gi deg en generell forståelse av hvordan du kan utnytte mulighetene i systemer du allerede bruker i dag, og vise enkle funksjoner i kjente programmer.

Innhold i kurset

02 - Viderekommen: Prompt engineering

Dette kurset er tilpasset deg som allerede kjenner til generativ AI, men som ønsker å vite hvordan man gir AI gode instrukser. Dette kalles prompt engineering, og er kritisk for å oppnå gode resultater. Etter kurset vil du ha bedre forståelse for ulike prompting-teknikker, og hvordan ta de i bruk for å få svarene du trenger.

Innhold i kurset

03 - Ekspert: Avansert generativ AI og prompt engineering

Ekspertkurset passer godt for deg som har god erfaring med generativ AI, og ønsker å lære deg hvordan du bygger egne verktøy basert på dine data. Her tilbyr vi høy grad av skreddersøm, og tilpasser kurset slik at du får konkrete tips og gode løsninger basert på dine forretningsbehov.

Innhold i kurset

Påmelding

Når du har sendt inn skjema, kontakter vi deg for å avtale tidspunkt. Hvis dere er over fire deltakere fra samme bedrift, kan vi skreddersy et kurs spesielt for dere. Legg i så fall inn ønske om det i feltet nederst.

‘ Kursene foregår i små grupper sånn at alle får god oppfølging underveis, og jobber med relevante oppgaver for sin arbeidsplass ’

Magnus Mysen Holm, Leder for Digital Workplace i Frend

Kursholdere

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

913 97 895

magnus@frend.no

Arne Berg

Konsulent

942 47 197

arne@frend.no