Centra Masterclass

Nysgjerrig på Centra og moderne eCommerce systemer?

Bli med på et dypdykk i Centra sin plattform hvor vi skal utforske muligheter, avanserte funksjoner og hva som gjør den til en topp moderne nettbutikkrigg:

  • Lokalisert globalt salg: Selg til et internasjonalt marked med én nettbutikk lokalisert til ulik valuta, levering, lagre, språk, innhold og mye mer.

  • Bygd for merkevarer: Integrer med alle systemer og strømlinjeform prosesser, rutiner og oppgaver.

  • Headless: Ubegrenset tilpasning og designfrihet av nettbutikk og tilhørende systemer via API.

  • Hastighet: Finn ut hvordan og hvorfor det er mulig å bygge så raske sider på Centra sine systemer.

  • Redaksjonelle muligheter: Vi utforsker mulighetsromme innenfor merchandising, tilpasning av kundereisen og fordeler og ulemper når man plutselig kan redigere alt i nettbutikken.

Agenda

I første del blir det en Masterclass fra Centra, Frend og merkevarer som bruker Centra. Etter det faglige stikker vi ut og spiser en digg middag og deler erfaringer med Norges fremste merkevarer.

Hvem, hva, hvor og når?

Dato: 02. oktober 2024

Tid: kl. 14.00 – 17.00 (etterfulgt av middag på kvelden)

Sted: Hos Frend i St. Olavs Gate 27

Passer for: Masterclassen er tilpasset erfarne netthandlere og fagfolk som vil lære mer om det teknologiske mulighetsrommet i internasjonal eCommerce og bli Centra-eksperter. 

‘ Vi har økt hastigheten fra en Google PageSpeed-score på 15-20 til å nærme oss 100. Det er første gang jeg har sett noe slikt i løpet av karrieren min. ’

Scott Kircher, Head of eCommerce i Varsity Headwear