Flisekompaniet

Effektiv implementering av Teams for Flisekompaniet

Effektiv implementering av Teams for Flisekompaniet

Verktøy

  • Microsoft 365

  • Teams

Resultat

  • Forbedret og effektivisert digital samhandling

  • Økt brukeradopsjon

  • Reduserte lisenskostnader

Effektiv implementering av Teams for Flisekompaniet

Som alle andre er Flisekompaniet er avhengig av effektiv intern samhandling og moderne filbehandling for å henge med og være konkurransedyktige. Flisekompaniet brukte en blanding av Teams, server og utdatert intranett før de tok en besluting om å samle alt i Teams med kanaler, Viva og SharePoint intranett.
Sånn setter vi opp Microsoft 365
Godt i gang på egenhånd - Frend for sparring og kvalitetssikring

Flisekompaniet tok kontakt med Frend etter at de allerede hadde kommet godt i gang med planer for hvordan Teams skulle fungere i organisasjonen. Da de hadde kommet et godt stykke på vei merket de fort at de hadde behov for sparring på struktur og funksjonalitet. Vi startet prosjektet med å kartlegge arbeidet som prosjektgruppen allerede hadde lagt ned, før vi gjennomførte en rekke workshops der vi landet endelig struktur og funksjonalitet.

‘ Det var en hyggelig opplevelse å samarbeide med Frend. Magnus fremstår som etterrettelig, punktlig, imøtekommende og faglig dyktig. Knirkefri kommunikasjon og en god sparringspartner i alle ledd. ’

Andrea Gjørtz, Flisekompaniet/Studio Bergersen

Effektiv opplæring på tvers av forskjellige deler av organisasjonen

Etter oppsettet var ferdigstilt ble det satt opp i Teams, SharePoint og Viva før vi gikk i gang med implementering. Implementeringen baserte seg i stor grad på deltakelse fra avdelingsledere. Vi startet med en leder-workshop, der ledelsen fikk opplæring i Teams funksjonalitet, og fikk oppgave med å “bygge” sine områder.

Når dette var gjort hadde vi en egen workshop med avdelingsledere, som fikk samme opplæring og oppgave om å bygge sine områder. Dette skapte stort engasjement blant ledelsen, og gjorde at vi fikk satt opp løsningen mer effektivt og ryddet filer parallelt med at vi fikk ryddet opp i eksisterende filer. Å involvere ledelse på denne måten mener vi har stor verdi da det skaper eierskap til arkitekturen og øker sannsynlighet for at verktøyet brukes riktig etter at vi har gjort “vår” jobb. Når ledelsen hadde bygget sine områder og overført filer, gjennomførte Frend opplæring for hele organisasjonen i grunnleggende funksjonalitet slik at alle kunne starte å ta løsningen i bruk.

Det har vært et lærerikt og morsomt prosjektet. Vi ser frem til å jobbe med flisekompaniet igjen!

Om kunde

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser, gjennom våre landsdekkende butikker fra nord til sør. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører. Som en landsdekkende kjede, med både egeneide butikker og franchise-butikker, er det aldri langt til nærmeste Flisekompaniet. Med sterk digital tilstedeværelse er vi også kun et par tastetrykk unna. På våre nettsider finner du inspirasjon, produktoversikt, gode tilbud og nyttige tips og verktøy.

Let's be Frends

Hold deg oppdatert på fag, folk og Frend

Følg oss på LinkedIn
Bilde av person

La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

913 97 895

magnus@frend.no