Heroic

Sikre løsninger for Heroic

Sikre løsninger for Heroic

Verktøy

  • Microsoft 365

  • Intune

  • PC

Resultat

  • Sikre løsninger

  • Sømløs digital samhandling 

  • Sømløs IT-drift og support 

  • Effektiv IT-drift

Sikre løsninger for Heroic

Når man er et av verdens beste E-sportlag er én ting sikkert: det digitale må fungere. Dette gjelder alle aspekter — fra riktig verktøy til sikkert oppsett.

Etter en vellykket overgang til Microsoft 365 har vi overtatt ansvar for å drifte Heroic sin operasjonelle IT-plattform.

Å lykkes med Microsoft krever gode rutiner

Vår erfaring er at de som lykkes med Microsoft og Teams over tid, har gode rutiner for administrering av tilgangsnivåer og arkitektur. Det samme gjelder for Heroic. For å gjøre dette så smidig som mulig, har vi sammen utarbeidet rutiner for å sikre at organisasjonens arkitektur og sikkerhetsnivå overholdes. De ansatte trenger kun å fylle ut et skjema ved eksempelvis nyansettelser, så fikser Frend resten. Da sikrer vi trygg og riktig tilgang til selskapets data, uten at det krever mye involvering av de ansatte. 

Trygge løsninger som bare funker

Når du er i verdenseliten har du andre ting å tenke på enn IT-sikkerhet. For at Heroic skal kunne fokusere på konkurranse og trening, tar vi ansvar for administrering og oppdatering av organisasjonens enheter. Disse er satt opp med InTune, slik at dedikerte ressurser fra oss kan monitorere potensielle trusler, samt sørge for at alle enheter er oppdatert og fungerer optimalt. Dette sørger for at de ansatte i Heroic har løsninger som bare funker, slik de kan ha fokuset der de skal: å forbli et av verdens beste E-sport-lag.   

Fra 2022: Vi benytter også anledning til å gratulere Heroic med seier i Blast Premier finalen i høst, og offisiell ranking som nest beste lag i verden! 

Strålende fornøyde brukere

Bilde av person

La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

913 97 895

magnus@frend.no