Bryn Aarflot

Sånn skal vi hjelpe Bryn Aarflot å skape konkurransefortrinn med AI-assistenter

Sånn skal vi hjelpe Bryn Aarflot å skape konkurransefortrinn med AI-assistenter

Verktøy

  • Skreddersydde AI-løsninger

Resultat

  • Kan motta og håndtere enorme mengder data

  • Kan trekke ut verdifull informasjon fra store volumer data og tekst

  • Kan lage utkast til, og oversette, juridiske tekster med høy presisjon på sekunder

Sånn skal vi hjelpe Bryn Aarflot å skape konkurransefortrinn med AI-assistenter

Utviklingen innenfor generativ AI gjør at fremoverlente selskaper som Bryn Aarflot begynner å utforske hvordan AI kan brukes til å øke produktiviteten og kvaliteten på arbeidet sitt. Bryn Aarflot er et ledende rådgivningsselskap innen immaterielle rettigheter (IP).

Frend skal hjelpe Bryn Aarflot med å utvikle unike, skreddersydde AI-løsninger i tillegg til å velge og implementere eksisterende AI-løsninger.

God arkitektur og datastruktur legger grunnlaget for AI-assistenter

Samarbeidet mellom Bryn Aarflot og Frend startet med at Bryn Aarflot ønsket å løse utfordringer knyttet til samhandling og produktivitet i Microsoft 365, spesielt SharePoint og Teams. 

Frend har en egen utprøvd metode for optimalt oppsett av Microsoft 365, som vi kaller for "365 Huset". Dette brukte vi i prosjektet for å definere utfordringer og finne løsninger.

365 Huset

365 Huset beskriver rotårsakene til typiske utfordringer og beste praksis for moderne samhandling og produktivitet i Microsoft 365. Før man går løs på bruk av AI, må man rydde opp i og få ordentlig kontroll på arkitektur, sikkerhet og data.

  Se video om 365 Huset
‘ Frend har en unik kapasitet til å levere resultater som overgår deres størrelse. Samarbeidet med Frend er uten tvil en game-changer for oss i Bryn Aarflot. ’

Sebastian Stigar, Attorney-at-law, Partner

AI-først

Advokater håndterer et enormt volum av dokumenter og data som en del av deres daglige arbeid. Dokumentene er som regel omfattende, inneholder konfidensiell informasjon, er skrevet på ulike språk og er i ulike formater og filtyper. Prosesseringen av denne informasjonen og uthenting av relevante og verdifulle innsikter er en tidkrevende oppgave.

Det var her ideen om skreddersydde AI-løsninger for Bryn Aarflot startet. Vi skal nå bygge en AI-drevet assistent skreddersydd for advokatene deres. Assistenten er integrert i deres forretningssystemer for å gjøre det raskere å samle informasjon og utarbeide juridiske dokumenter.

Alt dette skal vi få til samtidig som vi opprettholder kontroll over dataflyten og sikrer pålitelig beskyttelse av sensitiv informasjon.

Hva kan en AI-assistent gjøre?

Med en AI-assistent kan man blant annet:

  • motta og håndtere enorme mengder data

  • trekke ut verdifull informasjon fra store volumer data og tekst, raskere enn et menneske

  • lage utkast til, og oversette, juridiske tekster med høy presisjon på sekunder

Dette vil gi tids- og ressursbesparelser og øke produktiviteten. Målet er å spare tid og ressurser, og øke produktiviteten. Alt i alt vil dette skape konkurransefortrinn for Bryn Aarflot. 

‘ I min rolle som ansvarlig for AI-utvikling hos Bryn Aarflot, er jeg imponert over hvordan Frend har revolusjonert vår tilnærming til teknologi.  ’

Sebastian Stigar, Attorney-at-law, Partner

– Med sin innovative og målrettede strategi har de levert kostnadseffektive og banebrytende tekniske løsninger som vil akselerere vår virksomhet til nye høyder. Frends team av engasjerte og dyktige fagfolk har møtt våre forventninger. Deres evne til å planlegge nøye og jobbe hurtig og grundig, som er sjeldent i bransjen, kombinert med et dynamisk nettverk av støttespillere, har gitt dem en unik kapasitet til å levere resultater som overgår deres størrelse. Samarbeidet med Frend er uten tvil en game-changer for oss i Bryn Aarflot, sier Stigar.

Samarbeid med AI-veteraner i Bakken & Bæck

Bakken & Bæck, et av de ledende miljøene innenfor AI i verden med over 10 års erfaring innenfor feltet bidrar også i prosjektet. Frend og Bakken & Bæck samarbeider tett på flere prosjekter. Ved å sparre på arkitektur og konkrete problemstillinger sikrer vi at løsningen blir best mulig for Bryn Aarflot.

Om kunden

Bryn Aarflot er et ledende firma innen immaterielle rettigheter (IP) basert i Norge. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester relatert til patenter, varemerker og andre IP-rettigheter. Det har blitt anerkjent som Norges ledende fullservicefirma innen IP og har mottatt flere priser og utmerkelser på feltet.

Ser dere også muligheter for AI-løsninger?
Bilde av person

Let's be Frends!

Magnus Mysen Holm

Leder for Digital Workplace

913 97 895

magnus@frend.no