Påvirk prosesser, teknologi og metode

Vi søker deg med lidenskap for programmering og moderne teknologi.

Har du lyst til å være med å forme et litt annerledes teknologiselskap i sterk vekst? I vårt inhouse-miljø jobber vi med små- og mellomstore bedrifter innenfor alt fra offentlig sektor, mote og fornybar energi.

Få en hovedrolle, tolk den som du vil

Helheten er større enn summen av enkeltdelene og nettopp derfor gir vi alle våre ansatte en hovedrolle. Hos oss er du med i prosessen fra start til slutt, og får muligheten til å se gevinsten av jobben du har gjort.

Kunder som vil mer, kunnskapen som tar dem dit

For oss handler det om å alltid gi mer enn det våre kunder forventer. Ved å ville mer både sammen og for våre kunder skaper vi, ved hjelp av moderne teknologi, løsninger som setter oss begge på kartet. Hos Frend jobber du med kunder du kan utfordre, og som utfordrer deg.

Frihet til å feile, kultur for å lykkes

Vi beveger oss fort og tar smarte sjanser. For å skape muligheter må vi gå på trynet noen ganger. Vi oppfordrer alle våre kollegaer til å være seg selv, lage litt kaos og si høyt hva de mener.

‘ Frend er som navnet tilsier et utrolig hyggelig sted å jobbe. Det er et høyt fokus på kompetanseheving, og store muligheter for å spesialisere seg/jobbe med det du ønsker å bli god på. Også må det nevnes at kundene er sykt kule, og tech-stacken spennende. ’

Filip Johansen, utvikler i Frend