Holzweiler

Strategisk teknologirådgivning - nettbutikkrigg

Strategisk teknologirådgivning - nettbutikkrigg

Område

  Verktøy

  • Centra ecommerce

  • WordPress

  • Dynamics 365

  • Business Central/NAV

  Resultat

  • Landet på ny nettbutikk-rigg

  • Ny leverandør og netthandels-partner

  Strategisk teknologirådgivning - nettbutikkrigg

  Etter å ha analysert Holzweiler sine behov, prosesser og teknologi rundt e-handel har vi hjulpet de med å ta valg på diverse nettbutikk-verktøy. Riggen er fremtidsrettet med tanke på deres kraftige vekst og ambisjoner.

  Holzweiler hadde utfordringer med utvikling og administrering av nettbutikken sin og brukte mye tid på manuelle oppgaver og dobbeltarbeid fordi systemene ikke snakket godt nok sammen. De hadde også tekniske utfordringer. Det var også stort potensiale for forbedringer i kundereiser og den generelle brukeropplevelsen.

  Med en helhetlig og innsiktsbasert tilnærming har vi analysert forretningsprosesser og vurdert systemene etter forretnings- og brukermessige behov og tekniske krav. Sammen har vi landet på en riktigere og mer fremtidsrettet ecommerce-rigg som gir flere muligheter og vil hjelpe Holzweiler med å oppnå sine digitale ambisjoner.

  ‘ Frend er en fantastisk samarbeidspartner. Hyggelige folk, som er gode på å veilede og finne best mulig løsning, strukturerte og effektive!  ’

  Trude Hjelm Ulvesæter, Ecommerce Manager at Holzweiler

  "De har hjulpet oss med å utvikle ny nettside i nye systemer med fokus på å få bedre administreringen og systemer å jobbe i, brukeropplevelser, kundereiser, raskere utvikling fortløpende, videre vekst og mer effektive prosesser.

  Vi ser allerede god effekt av nye løsninger og ser at vi kan vokse raskt og nå våre mål! Frend har klart å optimalisere og effektivisere måten vi jobber på og dette sparer oss for mye tid som vi kan bruke på å bli enda bedre!

  De har hjulpet oss med å utvikle ny nettside i nye systemer med fokus på å få bedre administrering og systemer å jobbe i, brukeropplevelse, kundereiser, raskere utvikling fortløpende, videre vekst og mer effektive prosesser."

  Med en ny rigg på plass er vi klare for neste steg i samarbeidet og har startet utviklingen av ny nettbutikk som også er bedre integrert med kritiske forretningssystemer og effektiviserer interne prosesser.

  Notat: den nye nettbutikken er utviklet og finnes her: holzweileroslo.com

  Resultater
  • Landet på ny nettbutikk-rigg

  • Ny leverandør og netthandels-partner

  Om kunden

  Holzweiler er et norsk klesmerke grunnlagt i 2014 av Susanne Holzweiler, Andreas Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler.

  Bilde av person

  La oss ta en prat!

  Henrik Ruud

  Strategisk leder

  920 88 450

  henrik@frend.no