Frend Digital AS
St. Olavs gate 27, 0166 Oslo

(+47) 24 02 20 27
hei@frend.no

Digitale plattformer

Riktige løsninger som folk faktisk bruker er kritisk for å jobbe effektivt, øke salget og skape bedre brukeropplevelser.

Vi hjelper dere med å velge, sette opp, ta i bruk og forvalte digitale verktøy og plattformer. Sammen forbedrer vi prosesser og skaper sømløs digital samhandling.

Tjenester innenfor plattformer

Microsoft 365

Vi er eksperter på alle applikasjonene i Microsoft 365-økosystemet. Enten dere trenger hjelp med Teams, SharePoint, PowerApps eller Azure kan vi utforske muligheter og realisere gevinster sammen.

Les mer
Google Workspace

Når det kommer til samarbeid i sanntid og brukervennlighet er det få som slår Google. Plattformen er "Born in the cloud" – noe som skaper helt nye muligheter.

Les mer
CRM

Et moderne CRM-system legger grunnlaget for bedre kundeopplevelser, effektivisering og automatisering på tvers av marked, salg og service.

Les mer
Arbeidsstyringsplattformer

Transformer måten dere jobber på. Jobb smartere, bedre og mer effektivt med et moderne verktøy som samler kommunikasjon, prosesser, prosjektstyring og oppgavehåndtering i ett.

Les mer
Low code/no code

Fremtiden ligger i low- code/no- code-plattformer. Ved å fjerne deler av kodeprosessen kan disse bidra til å bryte ned siloene mellom forretning og IT, samt gjøre prosessen fra idé til ferdig produkt enklere og smidigere.

Kontakt

Magnus Mysen Holm

Leder for plattformer

913 97 895

magnus@frend.no