Hos oss får du lov til å påvirke

Vi søker deg som brenner for IT og moderne teknologi.

Ønsker du å hjelpe kunder med å forstå og utnytte teknologiske muligheter? Vil du bruke din kunnskap til å forbedre bedrifters hverdag, samtidig som former et teknologiselskap i sterk vekst?

Få en hovedrolle, tolk den som du vil

Helheten er større enn summen av enkeltdelene og nettopp derfor gir vi alle våre ansatte en hovedrolle. Hos oss er du med i prosessen fra start til slutt, og får muligheten til å se gevinsten av jobben du har gjort.

Kunder som vil mer, kunnskapen som tar dem dit

For oss handler det om å alltid gi mer enn det våre kunder forventer. Ved å ville mer både sammen og for våre kunder skaper vi, ved hjelp av moderne teknologi, løsninger som setter oss begge på kartet. Hos Frend jobber du med kunder du kan utfordre, og som utfordrer deg.

Frihet til å feile, kultur for å lykkes

Vi beveger oss fort og tar smarte sjanser. For å skape muligheter må vi gå på trynet noen ganger. Vi oppfordrer alle våre kollegaer til å være seg selv, lage litt kaos og si høyt hva de mener.

‘ Det er fantastisk å se effekten av det vi produserer, og å kunne bidra til bærekraftige løsninger. Fra dag til dag handler det om å være hands-on med kundene, se på utfordringene deres, og hvordan vi kan løse dem med digitale verktøy. ’

Celine Solheim, konsulent

Celine om sitt første år i Frend

Lucas om Mustad-prosjektet

Frend for en kveld

Nysgjerrig på en karriere som IT-konsulent?

Nylig arrangerte vi «Frend for en kveld» – vårt aller første studentarrangement, der studentene fikk prøvd seg som konsulenter i IT-bransjen