Raskere, billigere og bedre nettbutikk med Frend Front

Dennis Nilsson
Publisert:

Vurderer dere ny nettbutikk og en headless arkitektur? Headless eCommerce gir ambisiøse netthandlere den beste ytelsen og er uten begrensninger, men det kan fort bli dyrt. Derfor har vi bygget Frend Front: en samling av ferdiglagde maler, integrasjoner og komponenter vi gjenbruker på tvers av kunder og prosjekter.

Frend Front er vår egen “akselerator” som lar oss lage raskere, billigere og bedre nettbutikker bygget på headless teknologi. Det er litt som en Shopify App, et theme eller en WordPress plug-in. Det sparer oss for tid, og deg for penger.

Standardiser det vanlige, skreddersy det unike

Når du velger teknologi, har du to alternativer: hyllevare eller skreddersøm. Hyllevare er rimelig og enkelt å komme i gang med, men har alltid begrensninger. Skreddersøm gir full fleksibilitet, men er dyrt og tar tid.

Med Frend Front har vi skapt den optimale mellomtingen mellom hyllevare og full skreddersøm. I Frend Front er alle grunnkomponenter ferdigbygde, slik at vi unngår å starte fra bunnen av hver gang. Samtidig har vi full fleksibilitet til å skape en helt unik løsning for dere, uten begrensninger.

Ved å bruke et ferdig bibliotek av funksjonalitet, får dere det beste fra begge verdener:

1. Teknologi som fungerer fordi den er testet og brukt av andre.

2. Effektiv tidsbruk i utviklingsprosessen.

Dette betyr at vi kan levere raskere, billigere og bedre, og fokusere på det som skaper unikhet og verdi for deres nettbutikk. I stedet for å starte fra bunnen av, kan dere fokusere tid og penger på å få merkevaren til å skille seg ut.

Frend Front gir dere mer verdi for pengene, samtidig som kvalitet og ytelse sikres.

“Med Frend Front har vi skapt den optimale mellomtingen mellom hyllevare og full skreddersøm."

Dennis Nilsson, Head of eCommerce i Frend Digital

Hva er Frend Front helt konkret?

Frend Front består av to moduler: Frend Factory og Frend Storefront.

1) Frend Factory er en integrasjonstjeneste eller et "orchestration layer" som er bindeleddet vi bruker mellom CMS, Frontend og eCommerce motor. Denne trengs i alle headless nettbutikk-oppsett og en viktig del av den tekniske arkitekturen.

2) Frend Storefront er et bibliotek av funksjonalitet, blant annet:

  • Blokker

  • Produktsider

  • Kategorisider

  • Filtreringfunksjonalitet

  • Handlekurv

Vi tar utgangspunkt i det ferdigutviklede, og tilpasser til deres design og behov.

Nedenfor ser du en oversikt over hva Frend Front innebærer:

Tryggheten til hyllevare - med fleksibiliteten og alle fordelene med headless

Vår prioritet er å bygge en nettside som oppfyller deres behov best mulig. Hvis dere har store ambisjoner, ønsker å vokse, skape en unik merkevareopplevelse og trenger fleksibilitet, anbefaler vi en headless arkitektur. Headless gir dere en fremtidsrettet løsning som lar dere holde tritt med kundenes ønsker og krav.

Men, å utvikle en headless nettbutikk fra bunnen av kan være kostbart. Med Frend Front har vi forenklet og effektivisert prosessen, slik at vi kan utvikle topp moderne headless nettbutikker uten de høye kostnadene. Ved å bruke Frend Front som grunnlag kan vi levere raskere, billigere og bedre, uten å gå på kompromiss med kvalitet og ytelse.

“Med Frend Front får du en robust, avansert og topp moderne nettbutikk, raskere og til 1/3 av kostnaden av et standard headless prosjekt"

Alex Kylen, Tech Lead i Frend Digital

Hvorfor er Frend Front raskere, billigere og bedre?

Raskere:
Nettbutikker bygget med Frend Front er lynraske. I tillegg kan vi lansere fortere fordi mye er ferdigbygget. 

Billigere:
Fordi mye er ferdigbygget, blir det billigere. I tillegg kan vi gjenbruke løsninger vi har laget for andre kunder.

Bedre:
Fordi Frend Front er veltestet på mange store nettbutikker, og kontinuerlig oppdateres, kan du være trygg på at nettbutikken alltid funker. Når vi forbedrer noe ett sted, oppdateres det automatisk hos dere.

Frend Front i Varsity-prosjektet

Takket være teknologien vi har brukt i Varsity prosjektet (Centra, Storyblok, Frend Front, React og Next.js), har sidehastigheten økt med hele 500%. Nettbutikken scorer nå nesten 100/100 på Google PageSpeed, i tillegg til toppkarakterer innen SEO og tilgjengelighet.

Hør Scott Kircher, Head of eCommerce i Varsity, og Dennis Nilsson fra Frend snakke mer om nettbutikk-arkitekturer og Frend Front her:

Andre utvalgte kunder som bruker Frend Front:

Trenger du hjelp med nettbutikken din?

Forespør en gratis workshop ved å fylle ut skjema under.