eCommerce

Vi utvikler nettbutikker som er gode å bruke, enkle å administrere og effektive å drifte.

Velg riktig netthandelsplattform

Det er spesielt et valg som kommer til å sette premissene for hva dere kan få til med nettbutikken, og hvordan det vil være å jobbe med den. Nemlig hva slags netthandelsplattform den er bygget på.

Vi har høy kompetanse på flere av verdens ledende nettbutikkplattformer, blant annet Centra, WooCommerce, Magento, Craft Commerce og Shopify.

Les mer om hva en netthandelsplattform er, og hva som er forskjellen på noen av de mest populære alternativene i dette blogginnlegget.

Teknologien bak morgendagens nettbutikker

Nye teknologier og trender har åpnet for nye og bedre måte å lage nettbutikker på. Dette gir merkevarer friheten til å satse og skalere som de ønsker, uten å bli holdt tilbake av teknologien.

I Frend setter vi sammen skreddersydde løsninger med en teknologi-rigg som muliggjør toppmoderne nettbutikker klare for fremtiden. Les mer om den nye riggen vår her.

Vi velger uansett alltid teknologien som er best for dere, og deres mål.

Vår nettbutikkrigg

Med oss som partner er du i godt selskap

Vi har over 10 års erfaring med netthandel og jobber både strategisk og teknisk med kunder som blant annet Holzweiler, ByTimo, Oleana, Norwegian Fashion Hub og Norwegian Rain.

‘ Frend er en fantastisk samarbeidspartner. Hyggelige folk, som er gode på å veilede og finne best mulig løsning, strukturerte og effektive! ’

Trude Hjelm Ulvesæter, Ecommerce Manager at Holzweiler

Vi er din teknologipartner, og kan hjelpe deg fra A-Å

Vi er en god match for bedrifter med

  • høye digitale ambisjoner

  • behov for en teknisk kompleks nettbutikk

  • behov for en nettbutikk som krever godt design

  • behov for en skreddersydd nettbutikk som kan vokse og videreutvikles

  • ønske om / verdsetter god informasjonsflyt og høy brukervennlighet

  • ønske om / verdsetter effektive arbeidsprosesser, dataflyt, integrasjoner mot ERP-systemer, frakt- og betalingsløsninger, CRM og andre systemer

Vi sørger for helheten, og har kontroll på detaljene

Som teknologipartner jobber vi også med andre relevante systemer, som for eksempel CRM.

Vi har et godt øye for design, men er først og fremst gode på det tekniske. Trenger du en merkevare eller et designsystem jobber vi med mange flinke designere. Sammen sørger vi for helheten.

Vår prosess

Vi er en helhetlig samarbeidspartner og hjelper dere med alt fra rådgiving og strategi til teknisk arkitektur og videreutvikling.

  Les mer om vår prosess
Vår tilnærming

Vår erfaring er at vi må forstå både forretningen, teknologien og menneskene i bedriften for å lykkes. Det er vi eksperter på.

  Les mer om vår tilnærming

Vil du lykkes med din nettbutikk?

Fyll ut skjema for en uforpliktende prat.

Eller ta kontakt med en av våre eksperter

Bilde av person

Henrik Ruud

Strategisk leder